database wond publicaties

Zoeken op de site

Search SEO Glossary
Search - EDocman
Zoeken - Categorieën
Zoeken - Contactpersonen
Zoeken - Inhoud
Zoeken - Nieuwsfeeds
Zoeken - Tags

Login Form

Downloads PDF wondverzorging (jaarabonnement)

NTVW1 2020 1 72dpiHet Nederlands Tijdschrift  Voor Wondzorg (NTVW) geeft circa 15 jaar informatie over alle aspecten van wondzorg.
Dit heeft resulteert in meer dan 1000 interssante publicaties die door ons geledielijk worden samengebracht in een database met veel opzoekmogelijkheden en u kunt zelf daarbij de PDF downloaden.

Publicaties die nog steeds tot de dag vandaag interessant zijn om te lezen. Veel is door ons als uitgever geïnvesteerd in de omslagverhalen, wetenschappelijke artikelen, casuïstieken, onderzoeken en patiëntenverhalen. Voor deze rubrieken heeft u de mogelijkheid om zich te abonneren voor een redelijk bedrag per jaar. (PLAN B) Heeft u een abonnement dan kunt u de PDF's downloaden voor eigen gebruik. De overige publicaties zijn vrij en voor iedereen toegankelijk en de PDF mogen daar ook worden gedownload. (PLAN A) Houd u kennis op peil met onze vele interessante publicaties. Wilt u meer informatie stuur dan een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

OVERZICHT DATABASE WONDVERZORGING

Abonnement jaarlijks
€ 30,00 incl. BTW
€ 27,52 excl. BTW
Onbeperkte downloads en alleen voor eigen gebruik
(zie voorwaarden publicaties)
 
Betaalde publicaties: Interviews
  Patiëntenverhalen
  Casuïstieken
  Onderzoeken
  Wetenschap
   
   
Duur: 1 jaar
Prijs: €30,00