Home

Afdrukken

De site www.wondverzorging.nl klinkt u vast bekend in de oren. Deze bestaat al meer dan 15 jaar. Hij is destijds ontwikkeld als een onafhankelijke site voor Lohmann & Rauscher en werd een lange tijd onderhouden door Studio Saffier, die daar speciaal een redactieraad voor had samengesteld. Maar tijden veranderen en L&R kreeg steeds meer mogelijkheden om zijn meerwaarde naar buiten te brengen via haar eigen sites.Om die reden hebben ze de site aan Studio Saffier overgedaan. Wij willen ze hierbij graag voor bedanken.

De site had destijds ca.10.000 bezoekers per maand had en voorzag in een enorme behoefte aan wondverzorgings informatie. Nu heeft www.startwondverzorging.nl het grootste gedeelte van deze informatie overgenomen. Want deze www.startwondverzorg.nl heeft inmiddels meer dan 16.000 bezoekers per maand.

Toch wilde wij als Studio Saffier deze site niet verloren laten gaan en hebben wij deze van L&R overgenomen om deze opnieuw  leven in te blazen naast onze bestaande sites over huid- en wondzorg. zoals: www.ntvw.nl, www.wondprofessionals.nl, www.ntvhuidzorg.nl en www.huidzorg.nu. Zelfs aan de wondzorgpatient is door ons gedacht www.wondpatiënt.nl. www.wondverzorging.nl betekent dus in ons brede aanbod van sites een sterke uitbreiding van onze bestaand informatie over huid- en wondzorg.

Het woord 'WONDVERZORGING' is binnen de wondzorg een van de meest gebruikte woorden om te zoeken. Dat willen wij in de toekomst vasthouden. U vindt om die reden straks een database met veel praktische zaken ten aanzien van wondzorg met veel publicaties uit het NTVW. Wij vragen wel even geduld aangezien alle publicaties vanaf 2006 (ca 1000 publicaties in pdf) worden opgenomen in de database en u straks ook kunt downloaden. Het wordt een unieke schat aan informatie voor de wondzorg. Verder vindt u ook veel nieuws over wondzorg uit binnen- en buitenland en blijft het NTVW en het NTVH de basis van informatie voor de vele abonnees.Daarbij gaan wij op deze site voorlopig, door de barre tijd van vandaag, een aantal publicaties via NTVW online aan u laten zien.

Natuurlijk zijn we altijd geïnteresseerd in uw informatie die wij graag publiceren in onze tijdschriften of op onze sites. Heeft u die, dan kunt u deze sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Redactie www.wondverzorging.nl

Bezoek ook de database wond publicaties