www.wondverzorging.nl

Switch to desktop Register Login

Klik2woundcare (Beslisboom)

Geachte Zorgmedewerker    

Hierbij introduceren wij

Klik2woundcare (Beslisboom)      Start zorgplan

Introductie

Hier vindt u een beslisboom waarmee u uw patiënten dossier kunt aanvullen. Deze beslisboom wondzorg is gebaseerd op het drie kleuren model van de WCS, het TIME model en het ZN formulier. Door het invullen van de vragen leidt de beslisboom u naar een wondzorgvoorstel inclusief producten voor uw cliënt/patiënt. In de beslisboom hebben wondproducten van L&R door middel van hun functionele kenmerken de voorkeur. Mochten er producten zijn die L&R niet in het assortiment heeft zal er een alternatief worden aangeboden. Indien u op de foto van een geselecteerd product klikt krijgt informatie over dit product te zien.

zorgplan

Als eerste vraag zult u de keuze krijgen om een foto te uploaden. Dit kan natuurlijk alleen als u een recente foto heeft van de wond van uw patiënt en als u de website opent op uw pc of tablet . Aan het einde van de interactieve vragenlijst kunt u het Wondzorgplan voor uw patiënt downloaden en toevoegen aan uw dossier. In de download vindt u ook de voorgestelde producten van L&R en of producten van een andere leverancier terug. Indien u debridement als resultaat krijgt zult u allereerst het debridement moeten uitvoeren en daarna de beslisboom met het aspect wat u na het debridement aantreft opnieuw moeten doorlopen voor de verdere behandeling.

Hoe vaak moet ik de beslisboom invullen?

De beslisboom geeft een voorstel tot behandelen van een wond zoals die is op het moment dat u de wond aantreft. Bij iedere verbandwisseling (als het aanzien van de wond is veranderd) zult u de beslisboom opnieuw moeten invullen en het voorstel moeten downloaden. Zo bouwt u een goed overzicht in uw dossier op over welke beslissingen u gedurende de wondzorg bij uw cliënt heeft genomen.

Webapplicatie

U kunt de webapplicatie overal waar u internetverbinding heeft benaderen. Zo kunt u snel uw wondzorg standaardiseren.

Opmerking
door middel van een pdf reader kunt u de download van het zorgplan openen op uw computer en/of tablet

 

Gebruiksaanwijzing

Indien gewenst, Maak eerst een of meerdere foto's van de wond. (Bij gebruik van een desktop/laptop moet u eerst de foto hierop opslaan.)

  • 1. Open de link naar de beslisboom.
  • 2. Upload de foto("s) in de pagina, indien gewenst.
  • 3. Beantwoord de vragen op basis van wat u aantreft bij uw cliënt/patiënt.
  •     • Indien u uw antwoord wilt wijzigen, opent u de vraag opnieuw en corrigeert u uw antwoord. Afhankelijk
  •       van het antwoord, zullen er dan andere vervolgvragen worden gesteld.
  • 4. Aan het einde van de beslisboom wordt gevraagd of u wilt afsluiten.
  •     • Na het afsluiten kunt u de beslisboom niet meer veranderen.
  • 5. Hierna krijgt u de keuze of u het wondzorgplan als pdf wilt openen en/of afdrukken 
  • 6. Print de download van het wondzorgplan uit en sla het op in het dossier van uw cliënt/patiënt. 
  •     • Dit kan natuurlijk ook digitaal. Indien gewenst.
 
 
Veel succes met het gebruiken van deze beslisboom (protocol) voor het maken van een zorgplan.
 

                                                                           Start zorgplan

 De Redactie
 

Disclaimer

Voor het invullen van het zorgplan door een zorgverlener kan de redactie geen aansprakelijkheid nemen, mede omdat dit ten alle tijden de verantwoordelijkheid is van de zorgverlener en de redactie niet de situatie van de patiënt ter plekke kan inschatten. de redactie staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail/download of de tijdige ontvangst hiervan. de redactie aanvaardt geen aansprakelijkheid vanwege de verzending van e-mail. Copyright 2008 redactie / www.wondverzorging.nl  (meer info)

Indien u opmerkingen heeft of vragen stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Beoordeel dit item
(5 stemmen)
terug naar boven

gesponsord door: © Lohmann & Rauscher 2013

Top Desktop version